[rev_slider 2]

Hvem er jeg?

1. Oppdrag som DJ og/eller VJ – under hele selskapet, eller etter middagen.

2. Utleie av utstyr.

Jeg spiller hits fra 60-, 70,- 80- og 90- tallet og frem til i dag, dvs. typiske ”floorfillers” fra disse årtiene.

Målgruppe: Private arrangementer som: Jubileum, bryllup, firmafest, julebord, temafest, nyttårsball, og lignende. Jeg undersøker på forhånd hva slags type musikk / artister som oppdragsgiver har som favoritter.

Jeg har erfaring fra: bursdager (for eksempel 40, 50 og 60 års lag), bryllup, firmafester, spansk aften på Månefisken, nyttårsball, jubileum idrettsforening – med inntil 100 gjester !

Jeg har i hovedsak erfaring med å være tilstede i lokalet allerede når gjestene kommer – og spiller da gjerne ”taffelmusikk”, eller musikkvideoer med rolig musikk eller med tema som passer for anledningen. Jeg følger oppdragsgivers / toastmasters kjøreplan og viser ev. videotaler, forhåndsinnspilte taler og / eller musikk til sanger som skal synges. Jeg har samtidig kontroll på mikrofoner som er i bruk.

Jeg starter dansemusikken når toastmaster gir klarsignal og slutter å spille – og rigger ned utstyret – etter avtale med oppdragsgiver.

Jeg har fått veldig mye positive tilbakemeldinger fra gjester som har vært tilstede på fester jeg har spilt på og alle har spesielt likt å danse til musikkvideoer, da de mener det gir en større opplevelse av musikken.